Achterstallig onderhoud
Blijf op de hoogte en volg Wim en Leni
31 Juli 2012 | Indonesië, Candidasa
Ik had net besloten om het hele weblog maar te vergeten en probeerde, tegen beter weten in, toch nog maar een keer om een foto te plaatsen. Ineens stond bij de manier van uploaden de keuze easy upload. Na een voorzichtige test bleek dat het als van ouds werkt. Gooi gewoon geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt, is absoluut waar dus.
De foto’s bij dit bericht horen eigenlijk bij het bericht: Het nuttige en het aangename. Daar staan er nu 14 maar ik had veel meer foto’s natuurlijk.
Aan mijn broertje nog een keer de vraag om alle losse foto’s van de website te verwijderen. Ik vrees dat daar een heleboel foto’s staan, 2 of 3 keer dezelfde, die op een andere plaats horen. Als dankjewel voor al dat werk aan ons weblog heb ik wel een heel mooi cadeau gevonden voor je verjaardag!
Morgen volgt er weer een “gewoon” bericht als de hele handel blijft werken tenminste,
tot dan Wim en Leni
31 Juli 2012 - 17:44
'' '' '':
De losse foto's zijn verwijderd.
Ik ben heel benieuwd naar mijn cadeau ???????????????????????????????????
Toch niet zo'n aap hè ;-) -
31 Juli 2012 - 18:13
Ina:
Leuk alle foto's! En we zien idd ook weer een beschrijving erbij! Arme "waarbenjijnu" hebben ze maanden aan een nieuw programma gewerkt waarniemand anders echt blij mee was! Enne Ab ....... die losse foto's heb je wel heel snel verwijderd, alles voor een cadeautje eh? lol Geniet lekker verder! -
01 Augustus 2012 - 10:27
Lida:
Len, het is zonde om NIEUWE schoenen weg te gooien. Ik zou OUDE nemen!!!
Mooi hoor, wat zouden wij moeten zonder ons broertje. Nog heel veel plezier. Het wordt hier nu ietsje warmer!!